Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2011 11:38 - Надя Андреева
Автор: kristal4eto Категория: Други   
Прочетен: 27383 Коментари: 5 Гласове:
1

Последна промяна: 06.03.2011 11:44


                     
Телефоните й са: 0884 640 389, 0896 010 543 и домашен - 055159323. Skipe: nia.1956. Има и страница в мрежата: nandreeva.net и nadia-andreeva.hit.bg. 





0896 010 543SKYPE – nia.1956

Гр. КАМЕНО Обл. БУРГАС

Ул. „ОБОРИЩЕ„ № 34

Надя Андреева-лечител

*За жалост,народът е много болен и много беден,казва жената-глас, която лекува по телефона
Интервю на Таня Анастасова



Продължаваме да ви разказваме за жени, чиято сила е в провиждане и лекуване. Ние, от в."Бургаска жена" не вземаме позиция. Сами си направете изводите, прочетете и преценете кой е стойностният и кой - ментето.

Иначе, Надя е позната на повечето бургазлии от първите години на прехода. Работи в Захарния завод като телефонистка. На 35 години получава силна енергия, с която започва да лекува хората по телефона. В главата й идва мисъл-форма, която й подсказва какво да прави. Наричат я лечителката от Камено. И го прави-цели 11 години. Съкращават я, познава нямането и нищетата, но не спира да помага на другите. Загърбва ясновидството, за да концентрира силата си в лечението. Семейна, с две деца и две внучета, Надя излъчва доброта и съпричастие. Разговорът с нея става леко и без прегради. За лечителството, за неверието и шарлатанството, за добротата у хората и нейната липса-и още куп питания завихрят това интервю.

-Надя, как за първи път разбра ,че си по-различна от останалите хора?

-О месец април/преди 11 години/, до декември, започнах да усещам как всяка една болка по собственото ми тяло изчезва от самосебе си. Само докато си помисля за нея и тя отшумяваше. На 17 декември ми се появи жестока, плашеща болка в главата. Тогава се получи информацията, мисъл-форма, че това ми е дарба, енергия от висш космически разум. "Ще лекуваш"-ми се каза. От този ден, досега, аз го правя. Не съм по-различна от другите. Като Вас съм, еднаква. Да живееш без болка, това е най-голямото богатство, което един човек може да притежава. Аз до 35 години съм живяла в болки.Имах здравословни проблеми, всеки божи ден.
-Кога си родена?
-През 1956 година.На 55 години съм.

-У теб се е натрупало доста огорчение от миналото, в резултат на различни удари под кръста. Сподели, доколкото е възможно с нашите читатели!?

-Бях на 35 г.,когато си получих дарбата. Не подозирах, че наистина ще имам такива удари, защото правех добро. Всеки се обажда, говорим, отнемам му болката и затварям телефона. Нищо не искаш от този човек-само да му отнемеш болката. Не можех да проумея обидите, който ми нанасяха, но знаех, че ще ставам все по-силна в годините.И се молих само да издържа на изпитанието.За да имам тази дарба, значи Бог е преценил, че съм силна и мога да издържа.Прекалено много обиди са ми нанасяли, но оцелях.

-В този комерсиален свят, звучи невероятно - една жена, за Бог да прости да лекува с телефон без импулси и да взима болката на страдащите върху себе си.Как се спасяваш после от тази отрицателна енергия?

-Имам си начин за спасяване от отрицателната енергия. А колкото до лекуването ми, все още, за съжаление има хора, който не могат, и не искат да проумеят, че аз съм лекувала от добра воля. Без пари.

-Твърдиш, че лекуваш ракови заболявания, наред с останалите. Как става това? Нали се сещаш какво недоверие може да предизвика този факт?

-Всяко едно образувание може да е или доброкачествено, или злокачествено. Лекарите се произнасят, когато вземат проби от тъканта за изследване. Докато при нас, резултатът се знае още в началото. Но за съжаление, хората не желаят да си споделят резултатите. Просто се крият, не искат. Доказала съм се в раковите заболявания. Но в последните години почти не исках нито имена, нито телефони, защото се убедих ,че те просто си крият резултатите. Сега мога да споделя случая с лекари -доценти от Стара Загора и Ямбол. Това се случи на бащата на един млад лекар, който беше със злокачествен тумор на белия дроб. Човекът дойде при мен само веднъж, после взимаха само заредена вода. След като го оперират, образованието се преобръща в доброкачествено. Ако този човек беше пил още вода, тя щеше да се стопи тумора. Хирургът го призна, но каза:"Надя, не мога да те подкрепя, ще имам проблеми"!

-Наистина звучи невероятно, разбираш ли? Това граничи с фантастиката,затова събужда неверие!

-Бих призовала всички хора, на който съм помогнала през годините, чрез Вашия вестник да се обадят анонимно, или с инициали. И да разкажат своята история.

-Освен ракови, твърдиш, че лекуваш заболявания на храносмилателната, ендокринната, дихателната ,половата система. Сърдечни, костни и куп още болести-не е ли твърде голям този диапазон за малкото сили на един човек?

-Не. Ще Ви кажа ,че всички тези заболявания на хора, на който съм помагала, съм ги събирала през годините. Отделно, водата, която едно дружество изследва в София е с доказани качества. Тези хора ми описаха в документ всички заболявания, който се повлияват от заредената вода.

-Чудото и енергообмена, който осъществяваш с пациентите ли "работят" за повлияване на техните болежки?

-За вярата става въпрос. В нея е чудото. Вярата е на първо място. Има и такива хора, които казват: "Не вярвам много, но ако можеш нещо, помогни ми"! Допуснах много грешки. Опитвах се да лекувам хора, който не вярват. Как да стане? Не съм Бог, аз съм един проводник на енергията, с която лекувам. Само децата ми и семейството ми знаят, какво означава това.

-На енергийната намеса от разстояние се базира учението "Рейки", източните лечителски практики. Как точно вярата отваря чакрите на човека? Имаш ли отговор на този въпрос?

-За мен вярата на един човек или я има, или я няма.Вярата, това е връзката на човешката душа с Бога. Вярата и молитвата. Това са ни тънките нишки с Космоса. Всяка една молитва, отправена към Бог, е чута.
-Как гледат на теб лекарите?

-Аз съм лекувала много доктори. Обаждат се по телефона и казват: аз съм лекар,ако нещо можеш, помогни ми! А има и които се обаждат, но крият, че са лекари. Но аз съм ясновидка и знам, че са такива. За мен няма значение кой какъв е. Нито по народност,нито по професия, или пол. Който ме е потърсил за помощ, значи аз съм длъжна да му помогна. Давам от себе си онова, което ми е даром дадено.По този начин живея. Въздействам като говоря. Мисля, че няма закон в България, който да ти забранява да говориш, да живееш. Начинът ми на живот е това. Мога да проведа сеанс на улицата, в автобуса. Няма значение къде. И разстоянието няма значение.
-Имаш ли представа за силата, която е в теб?

-Не мисля, че е било необходимо да търся ясновидци, който да ми обясняват за моята сила. Никога не съм казала нито една лоша дума за колегите. Нека всеки да прави това, което му е дадено. На никого не преча и не искам и на мен да ми се пречи.

-Ти си ясновидка ,а предпочиташ да се легитимираш като лечител. Защо?

-Защото мисля ,че е много по-ценно да отнемеш една човешка болка. Знаете ли какво означава един човек да го е боляло година и в един момент ти да му отнемеш болката? Гледа те и казва:"Не може да бъде"! Добре, стани, болката я няма. Колкото до ясновидството, в природата има добри и лоши неща. Природата ми е такава ,че аз не мога да кажа лошите неща. Предпочитам само да отнема болката и да върна усмивката на човека.

-Какво ще кажеш за откровените мошеници и спекуланти с човешката болка и безпаричие?

-Всеки сам отговаря за онова, което прави. Никого не съдя. Правя добро и ще продължавам да го правя.

-Да направим един експеримент! Виждаме се за първи път.Какво гласи мисълта-форма в главата ти за моята личност?

-...Чист човек си, за мен. Още в началото те приех, когато се чухме по телефона. И знаех, че ще си човекът, който ще пише за мен.
-С какви болести най-често те търсят?

-Българският народ е толкова беден, толкова болен...Понякога изпитвам ужас, че няма здрав народ. С всякакъв вид заболявания. За съжаление, има много малки деца, болни от рак. Изпадам в ужас от това, което виждам. Днес, преди да дойда на интервюто, идваха от Тутракан.Майка сподели за 26 годишно момиче, болно от рак. Действах и по телефона и момичето веднага усети присъствието на енергията. Мога и по скайпа. Само докато си пишем, им става по-леко. Това показва ,че хората започват да се променят. Аз винаги през годините това съм целяла. Опитвала съм да променя малко в тяхното мислене. Не може с тази отрова на завистта и омразата да си здрав. Не може. Не можеш ли като срещнеш един човек да му се усмихнеш? Колко усмихнати хора има по улицата?Няма.

-Не случайно холистичната медицина търси причината дълбоко в поведението на хората.Нима не си даваме сметка ,че лошото ни влияе на полево равнище, след което минава и на физическо?

-Точно това ни унищожава нас.Тези три думички-злоба, завист,омраза.

-Дали от лошия живот сме такива? Но има и по-бедни народи ,в Азия, например?

-Мисля ,че не само от бедността. В гена ни е заложено. Когато бях в Испания, видях колко усмихнати са те.Не им пука от нищо. А българите и в чужбина са лоши и злобни.

-Една препоръка към нашите читатели и всички онези, които ще те потърсят по телефоните?

-Прощавайте си, за да продължите напред! И бъдете добри, защото всяко направено добро, рано, или късно се връща при източника. Изчистете от сърцата си злината, тогава щастието ще дойде при вас.



Романьола Вълчева

Здравейте, казвам се Романьола и съм от София. За Надя Андреева научих от информация за нейните способности в един вестник преди повече от 15 години. Независимо от скептичното ми отношение по онова време, се свързах с нея. Контактите ни и досега се осъществяват предимно по телефона. За пръв път я видях в едно телевизионно предаване и доста по-късно се видях лично с нея и се лекувах с вода, заредена от нейната биоенергия. Излъчваната от нея енергия се усеща по различен начин: като топла вълна, като изтръпване на крайниците и т. н. Помагала ми е безброй пъти. Най-характерните при мен случаи бяха: стопи ми две кисти на щитовидната жлеза (документирано чрез направените изследвания) и ме излекува от остър колит. Това, което най-много ме впечатлява е, че тя винаги настоява хората да се изследват, за да се установи дали има положителни резултати. Нищо никога не съм заплащала, освен 1-2 минути разговор по мобилния й телефон, който не е импулсен. Убедена съм, че тя би могла да помогне на много хора, ако й се даде такава възможност.

koina

Здравейте,казвам се Койна.Живеем с Надя в един град в който за съжаление има много злоба завист и най-вече безверие.Аз съм я посещавала много пъти по различни болежки.Помагала е на цялото ми семейство за различни заболявания.Тя е нашия семеен лекар.Зная че приема нашите болни и се притеснявах но разбрах от нея че се чувства добре като помага на хората.Нейния поглед и лъчезарното"ЗДРАВЕЙ" ме зарежда с много енергия за дни напред.Призовавам всички хора да вярват и да ползват лечителската дарба на Надя!Благодаря на Надя за всичко бъди силна както до сега моето семейство те подкрепя!

Svetlana

Zdraveite,kazvam se Svetlana i iskam da blagodaria na Nadia za neinata sposobnost i dobrota.Iskam da kaja na vsi4ki xora da viarvat malko pove4e v takiva 4udesa kakvito pravi Nadia za6toto te sa istina.I neka vseki otkrie dobroto v sebe si i da se opitva da go pokazva pri vseki udoben slu4ai.Az li4no otidox pri neia predi 10 godini,sled kato biax operirana ot miniskus na kolianoto.Az se zanimavax sas sport i mislex sled opreraciata da prodalja,no izpitvax ujasni bolki dori i v pokoi.Togava otidox pri Nadia i kogato sednaxme da govorim usetix edno pronizvane v stavata,mnogo silna bolka i do kraia na razgovora tia ot6umia.I do den dne6en az ne 4ustvam nikakva bolka v tova koliano,prodaljix sporta aktivno o6te 7 godini sled tova.Mnogo sajaliavam 4e ne znaex za neia predi operaciata za6toto sam sigurna 4e niama6e da se stigne do operacia.Ot togava az pose6tavam Nadia ili provejdame siansi po telefon ili skayp pri vsiaki mio po seriozen problem.Tia naistina mi pomaga i mnogo se radvam 4e ia poznavam.Badi zdrava Nade i prodaljavai s tazi deinost koiato ti e dadena ot Boga.Az znam 4e si silna jena i vapreki vsi4ko ti 6te prodaljava6 da pomaga6 na xorata.BLAGODARIA TI ZA VSI4KO...

Vyara

Горещо благодаря на Бог, че ме срещна с Надя! Сърдечни благодарности и на теб, Наде! Да си жива и здрава, да си все така силна, та още дълги години да помагаш на хората в беда! Аз вече 8 месеца пия водата от Надя. Освен това периодично се срещам с нея и си говорим по Skype. Здравословният ми проблем е сериозен. Бях с рак на гърдата – 3-ти стадий, най-агресивният вид – HER 3+, хормононезависим. Още преди операцията, но и след нея, имах силно главоболие, непрестанно пищене в ушите и болки в краката. След сеансите на Надя всички болежки изчезнаха. Чувствам се здрава. Убедена съм, че ако я познавах с 1 месец по-рано, нямаше да има нужда да се оперирам. Щях да си спестя и химиотерапията, защото щях да мога да докажа резултата от въздействието на Надя на близките ми (лекари), които оказаха неистов натиск върху мен да се съглася да ми влеят въпросната химия. Успях да удържа фронта 3 месеца и 10 дни след операцията. Резултатите от изследванията на 3-тия месец бяха перфектни: туморният ми маркер спадна от 21.4 на 15.2 (след два месеца въздействие на Надя), тромбоцитите от 405 станаха 232, всички вътрешни органи бяха чисти. Но, … лекари! Понеже няма тест, който със 100% сигурност да установява липсата на туморни клетки, ме тормозиха докато не се съгласих да се подложа на 8 вливания – 4 с “червения дявол” и 4 с “Таксол”. Преди това обаче се обадих на Надя да ми потвърди, че ще ми помогне да премина курса с минимални поражения върху организма. Така и стана. Лекарствата, които ми бяха подготвили близките, за да потушат ужасните странични ефекти на химиотерапията, така си останаха неизползвани. Резултатите от кръвната ми картина са в норма, а изследванията на вътрешните органи сочат запазена структура и липса на метастази. Горещо препоръчвам на всеки, който има здравословни проблеми, да се обади на Надя по телефона или да поиска да го приеме за разговор по Skype! Разговорите по телефона са кратки, а вариантът за комуникация по Skype пък е напълно безплатен. Благодаря също на вестник “Бургаска жена” за публикуваното интервю, защото много ми се иска повече хора да разберат за феноменалните способности на Надя и да се радват на изцеление!

Русалина

Здравейте! Реших и аз да споделя нещичко. С Надя се чуваме по телефона от известно време насам, имам проблем, борим се за нещо добро. Безспорно, за да получим помощ, трябва да искаме да ни бъде помогнато, трябва да се отворим и да вярваме – нещо, което не е лесно, но със сигурност е постижимо. Смятам, че Надя е добронамерена напълно. В разговорите ни по телефона енергията, която тя има или която провежда, се усеща, наистина, понякога по-леко, друг път осезаемо силно, изтръпване, топлина, почти напрежение. Вярата е важна! Опитайте, няма да навреди, а ако искаме силно и истински – смятам, че ще помогне! И телефонът й наистина не е импулсен – казвам го, защото не можем да избягаме от трудната действителност, в която живеем. Аз все още се боря, не искам да се отказвам, искам да вярвам, надявам се да успеем! Благодаря за търпението, Надя!

stoika stoeva

az sum stoika ot stara zagora blagodaria ot surce na nadia za tova koeto napravi za men imah pedi godini mnogo visoko kruvno silno glavobolie no ot razgovorite sneia po telehona silata koiato poly4avah ot neinii glas koito e provodnik na bojestvena energiia me izlekuvaxa sega su6to imam problem i se doveriiavam na neiia za6to viiarvam v neia i znam 4e 6te buda dobre nade ako moga s ne6to da ti pomogna i as 6te go napravia s ot surce za teb za6toto ti si 4ovek koito bezkorisno se razdava za drygite 4estita baba marrta

Светла Петкова

Казвам се Светла и съм от София. Наистина не познавам друга като Надя.Детето ми е на 6 и имаше стафилококи в гърлото. Не исках да го тровя с антибиотици, от които няма гаранция за излекуване.Говорихме по скайпа с Надя, то пи от заредената и вода в продължение на 1 месец , след което нямаше и помен от стафилококите. На мен самата ми отне болки в гърба и в главата.Доверете и се. Ще усетите човещината в гласа и. И ще получите помощ за болките си.

Дияна

БЛАГОДАРЯ от сърце , Наде ! Помагала си много пъти на моето семейство .Първият път когато ме донесе на ръце съпругът ми при теб , дори не знаех къде отивам , но след един час аз си тръгнах от твоя дом със собствените си крака и без болката , която ти отне ,пред изумените погледи на хората чакащи отвън .От тогава всеки път когато сме идвали за помощ при теб ,ти всеки път извършваше по едно малко чудо ! затова бъди жива и здрава и все така всеотдайна и нека Господ Бог и Майка Богородица винаги да са с теб и прекрасното ти семейство ! Още веднъж БЛАГОДАРЯ !

Дида

Успех на Надя! Защото знам, че всяка нейна дума, казана по-горе, е ИСТИНА.Много бих искала и аз да й помогна с каквото и да било, защото тя ми е помагала безброй пъти (или както тя обича да казва - силата е тази, която помага, а тя самата е само неин проводник ).Аз виждам нея, затова казвам, че тя помага:).Но силата се усеща.Всеки път. Бъди благословена,Наде! И за доброто, което правиш вече много години, и за стоицизма, който проявяваш, сблъсквайки се с недоброжелателни хора. :) И честита Баба Марта!

Kremena Marinova

Kazvam s Kremena i sam ot burgas.Imah kista na leviqt qichnik s razmeri 40 na 53.Oplashih se mnogo bqha golemi bolki lejah v bolnica izpih mnogo lekarstva no nikakav efekt.Togava razbrah za Nadq.I otidoh pri neq samo s 1 sians i 2-3 dena pieh ot vodata i kistata mi iz4ezna.Tazi jena e boji dar.Sa6to taka imah i mnogo boleznen cikal povra6tah prepadah sas strashni bolki i tova mi mina.Tazi jena naistina pomaga.Vazvarna mi usmivkata na liceto svarshiha mi bolkite.Blagodarq ti Nadq

Eвгени Димитров

Здравейте, казвам се Евгени от гр.Габрово.Искам да споделя своето преживяване със Надя. Миналата година-2010 заведох сина си при Надя-детето е в трети клас и понякога от превъзбуда започва да заеква-не е постоянно, но когато се случи той започва да се притеснява, а и съучениците му започват да му се подиграват.Това започна да го прави несигурен и затворен-и най-лошото-започна да го таи в себе си, което не е добре.След посещението вземахме заредена вода, а след като тя свърши (около месец) започнахме да си говорим по телефона и по Skype.След почти една година трябва да отбележа, че в момента проблема е почти разрешен-чете, разказва, говори и на моменти леко се усеща, но не и това, което беше...Продължаваме да работим с Надя и детето и вярвам, че тя ще му помогне. Пропуснах да кажа, че преди това работихме половин година с Логопед, както и съм ходил при други нейни "колежки"...Парите, които съм дал няма да посочвам колко са...А ефекта беше НУЛА. Друго-аз имах от около 20 години хроничен трахеит-мине ли грипна вълна започвах да се окашлям доооста дълго време.При положение, че не пуша и никога не съм пушил не е никак нормално.Веднъж след като беше приключила с детето и споделих за проблема (началото на тази зима беше и тъкмо бях започнал да кашлям отново...Два сеанса от нейна страна.Отивайки на работа един колега ме погледна и каза:-Ти днес нещо не кашляш...А аз само се усмихнах и мислено си казах:-Благодаря ти Надя !... Това е.Хората се познават по делата, а не по думите и рекламите във вестници и медии. Знам, че който търси-намира.Аз търсих помощ за детето си, а намерих и за себе си.Но когато отидеш при Лечителя му се довери и повярвай, че той е проводник на Висшият Разум и може да ти помогне.Ако е истински-ще разбереш.Не казвам, че Надя е универсално лекарство.тя е Човек като мен и теб, но разликата е, че все още е запазила Човещината в себе си, защото те човекоподобните станаха много, ама Човеците са малко. Щях да пропусна-заплащането...няма фиксирана цена.(Не е като в кварталната бакалия.)-Кой колкото може да и остави, кой колкото му се откъсне от сърцето.. А замисляли ли сме се-Колко струва здравето ?...

 


Тагове:   едно,


Гласувай:
1




1. анонимен - i
17.03.2011 09:59
az viarvam na nadia nie sme ot kazanlak i 4uh za nea minalata sedmica posetih nadia i tq dade voda za bolnata mi maika.nadia e dobar 4ovek i pomaga na horata.sled opitvaneto na vodata se ose6ta toplina i vodata deistva/opitaite svarjete se sneq i kolkoto i da e stra6na bolesta vinagi ima 6ans.uspeh na vsi4ki
цитирай
2. анонимен - Невероятно е! Мога само да изразя ...
11.10.2011 13:56
Невероятно е! Мога само да изразя възхищението си, защото винаги съм вярвала в съществуването на такива прекрасни хора колкото и рядко да се срещат - трябва да ги пазим, за да не станат изчезващ вид. Вместо това ние не искаме да ги разпознаем и да допуснем тяхното присъствие сред нас. Какво говоря! Ние не разпознахме Бог и го разпънахме на кръста, а какво остава за тях - неговите пратеници! Каква сила трябва да има човек, за да не е подвластен на злото във всичките му проявления, че и да помага така безкористно! Тези безкористни хора са нашето най-голямо духовно богатство и трябва да сме благодарни на Бог, че въпреки лошотията ни не ни е изоставил, а точно обратното. Но както се казва в Библията, който има очи ще види, който има уши ще чуе!
цитирай
3. анонимен - прочетете
23.10.2011 16:39
Здравейте,искам да ви кажа на всички,които вярвате в Надя,че някой умишлено изпраща Троянски кон на всички абонати в нейния скайп,така че не приемайте никакъв файл от Надя,защото някой от нейния скайп праща троянски кон,незнам как става,но искат да и навредят хората на нея,а тя е един чудесен човек,кооято се бори и ще се бори за да помага на хората изпаднали в беда.
цитирай
4. анонимен - Живка Н.
28.08.2012 15:21
Здравейте, казвам се Живка и съм от Стара Загора. Искам да изкажа благодарност на Надя Андреев, която преди 1 година излекува тикове на очите на сина ми само с няколко обаждания по телефона. След всяко обаждане тиковете се засилваха и след това започваха да намаляват, докато не изчезнаха изцяло. Благодаря и от сърце.
цитирай
5. nelitolv - Istinata
04.02.2013 00:46
Kazvam se Nelly i jiveya v Las Vegas. Imala sam 3 mnogo kratki razgovora po Skype s Nadia, ne moga s dumi lesno da vi opi6a kolko dobre sam sega.Blagodaria na Boga za hora kato Nadia- lekuva bez pari, ne iska ni6to....lekuva te samo na osnova na tvoyata viara...vazpolzvayte se ot darbata i, tia ne vzema ot vas a samo vi dava....!
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив